liittymällä Business Corneriin yrityksesi saa veloituksetta Ace Cornerin tilat käyttöönsä

Business Corner tarjoaa loistavien verkostoitumismahdollisuuksien lisäksi mahdollisuuden tukea Suomen Moottoripyörämuseota. Business Corneriin liittyminen on helppoa, se onnistuu esimerkiksi ostamalla museon seinäkalentereita.

Tilamme soveltuvat jopa 120 hengen kokouksiin, neuvotteluihin tai juhlatilaisuuksiin. Meiltä löytyy täydelliset av-laitteet ja valkokangas videotykkeineen. Tilaisuutesi yhteyteen kuuluu museokierros Suomen Moottoripyörämuseoon.

eikä tässä vielä kaikki

Ravintolamme on varustettu A-oikeuksin ja keittiömme valmistaa tarjoilut toivomustenne mukaan. Pikkusuolaiset, buffet tarjoilut ja pöytiintarjoilu onnistuvat varmasti. Olethan yhteydessä meihin sähköpostitse koskien tila- ja tarjoilutilauksia. Keittiömme päällikkö Maarit Routo vastailee toiveisiisi osoitteessa maarit.routo@rikumotor.fi.

Lisäksi museon tukijana saat yrityslogosi ja nettisivusi Business Corner sivustollemme, jonka kautta kiinnostuneet löytävät myös Teidät.

Suomen Moottoripyörämuseon laajennusosa valmistui keväällä 2021 tuoden lisätilaa myös Business Cornerin ja yleisötilaisuuksien käyttöön. Uuden laajennusosan myötä pystymme nyt tarjoamaan entistäkin suuremmat tilat yrityksellenne.

Yritys, yrittäjä tai sijoittaja! Oletpa missä päin Suomea tahansa, olet sydämellisesti tervetullut Business Corneriin. Mukaan pääset laittamalla meille viestiä osoitteeseen lahti@moottoripyörämuseo.fi. Olemme tavoitettavissa myös puhelimitse.